Wil jij ook impact maken in de fysieke leefomgeving?

Onze AbelTalenten maken impact bij opdrachtgevers in de fysieke leefomgeving als Bodem Adviseur, Adviseur Milieu, Vergunningverlener of Omgevingsmanager.

Nog geen ervaring? Dan stomen wij jou klaar om impact te maken via ons AbelTrainee programma.

Lees meer over ons traineeship
Werken bij AbelTalent

Zet een stap om impact te maken

Bij AbelTalent neem je de volgende stap in jouw carrière om impact te maken. Ben je een starter? Dan leiden wij je in een traineeship op bij onze interne- en externe projecten, waarmee je versneld relevante werkervaring krijgt. Ben je al wat verder? Ook dan helpen we je met het nemen van de volgende stap. Bijvoorbeeld op een opdracht bij onze opdrachtgevers of bij het vinden van een vacature die bij jou past. Nieuwsgierig? Neem een kijkje naar onze openstaande vacatures.

Vacature

(Junior) projectleider

We zijn bij AbelTalent op zoek naar een gedreven medewerker die van aanpakken houdt. AbelTalent is een holacratische organisatie die volop mogelijkheden bied. Korte lijntjes, enthousiasme en het telkens op zoek gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden zijn wat ons bedrijf drijft. We opereren binnen de fysieke leefomgeving (bodem, water, lucht) waar we starters de kans bieden om arbeidsvolwassen te worden, werkervaring op te doen en te begeleiden naar die baan die bij ze past. Wij bieden jou de kans om samen met ons het bedrijf nog meer op de kaart te zetten en hierin je eigen stempel te kunnen drukken. Naast een duidelijke adviserende rol, waarin je op de hoogte blijft van trends en ontwikkelingen in de markt heb je ook een aantal praktische taken.
vacature account manager AbelTalent
Vacature

Projectmanager AbelTalent

We zijn op zoek naar een gedreven account manager. Een echte relatiebeheerder die van aanpakken houdt.
Vacature junior adviseur milieu
Vacature

Junior Adviseur Milieu

Adviseur Milieu is een afwisselende functie waarin je bijdraagt aan een duurzame leefomgeving.
Vacature

Traineeship Bodem & Milieu

AbelTalent helpt jou aan de unieke kickstart van je carrière! Wij noemen ons de Ervaringsversnellers omdat dat precies is wat wij doen. Door middel van inzet op onze interne projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring.
Vacature

Toetser en Vergunningverlener Wet Natuurbescherming

Heb jij hart voor de natuur en kan jij goed samenwerken in het groene veld? Wil jij op het vlak van het stikstofvraagstuk meewerken aan natuurbehoud in Zuid-Holland in relatie tot grootschalige ontwikkelingen in het Rotterdamse Havengebied, maar daarnaast ook kleinschaliger ontwikkelingen op het vlak van agrariërs en biomassacentrales? Werk dan mee aan een betere leefomgeving en reageer
Vacature

Milieutechnisch medewerker

Als Milieutechnisch medewerker ga je zowel het veld in om veldwerk uit te voeren, maar stel je ook berekeningen op en heb je contact met klanten.
Vacature

Handhaver

Samen wordt er gewerkt aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving.
Vacature

Junior Adviseur Bodem

Als adviseur bodem & milieu heb jij een afwisselende functie en lever je een bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Je komt terecht in een echt familie bedrijf waar betrokkenheid erg belangrijk is.
Omgevingsmanager
Vacature

Omgevingsmanager

Diploma op zak? Mooi! Hou jij je graag bezig met ruimtelijke ordening, het spreken van verschillende partijen en dagelijkse ontwikkelingen, dan is deze functie iets voor jou!

Onze talenten aan het woord

Ons traineeship

Wie zijn de Ervaringsversnellers

Dat zijn wij! Wij noemen ons de Ervaringsversnellers omdat dat precies is wat wij doen. Door middel van inzet op onze interne- en externe projecten, voorzien wij onze trainees van versnelde, relevante werkervaring. Door inzet op deze projecten doe je enorm veel praktijkervaring op. Daarnaast werk je voor zeer relevante opdrachtgevers binnen het werkveld van de fysieke leefomgeving. Dit zijn dezelfde opdrachtgevers waar jij op een later moment in je carrièrepad gedetacheerd kunt worden.

De doorgroeimogelijkheden

Bij ons kun je terecht voor verschillende traineeships die zich focussen op het thema fysieke leefomgeving. Denk aan een traineeship data, milieu, bodem of duurzaamheid. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken welk pad het beste bij jou past!
Past een traineeship op dit moment niet binnen jouw ambities, of ben je al toe aan de volgende stap in je carrière? We hebben ook andere toffe vacatures bij relevante opdrachtgevers. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina!

Bekijk onze vacatures
Onze aandachtsgebieden

Onze partners bestaan onder andere uit ingenieursbureaus, overheden, nutsbedrijven, industrie en commerciële organisaties begeven zich op werkterreinen rond de fysieke leefomgeving. Belangrijke spelers, die stuk voor stuk bijdragen aan onze samenleving.
Voor deze opdrachtgevers voeren wij projecten uit die gericht zijn op informatiegestuurd werken. Wij zorgen voor het fundament van besluitvorming en het behalen van doelen binnen de fysieke leefomgeving.

Bekijk onze klantcases

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Zoek jij talent?